IKLAN PENAJA

"Sebarang isu semasa yang berlaku di sekeliling anda sebagai Gener8 samada exam,aktiviti persatuan,kelab atau secretariat,yang berkait dengan ahli-ahli promat,anda boleh maklumkan di laman hiwar PROMAT8 . Perkongsian dari blogger-blogger lain juga amat digalakkan.Diskusi isu semasa boleh dipaparkan juga disini.Kerjasama anda amat digalakkan bagi melancarkan laman blog PROMAT8"

:: admin ::

KLIK Tautan Ukhuwwah Banat Gener8

Followers

Jul 1, 2010

Tautan Banat gener8

Assalamualaikum..

Kaifa halukunna ya ukhti??

Ok,alhamdulillah seinfinitinya kita masih lagi hidup pada hari ini,masa ini dan saat ini.Sudah hampir 2 tahun kita meninggalkan bumi Darul Quran.Dan adakah dalam 2 tahun hafalan kita bertambah baik atau sedan2 atau berkurang??Apa-apa pun semoga yang terbaik untuk anda semua.

Minggu depan kebanyakan sahabat2 gener8 bakal menjejak kaki ke UIA dengan title 100% siswazah.Masing-masing bakal mengejar cita-cita dan impian menggenggam segulung ijazah.Jadi post kali ini sebagai tautan antara kita semua,agar ukhuwwah kita dapat ditaut semula bukan berpisah itu tanda putusnya hubungan.

Jadi,sila respon pada artikel ini.Dan andai kata boleh,Harap banat-banat gener8 tidak kira sekarang berada di Malaysia atau Luar negara dialu-alukan untuk memberi  respon pada permintaan dibawah.

 

1.Nama anda(tidak semestinya nama penuh,panggilan sudah cukup tapi panggilan yang dikenali ya..nama sebenar lebih digalakkan)
2.Tarikh lahir anda.(kalau boleh)
3.tempat belajar sekarang(wajib)
4.Kursus/ijazah yang sedang ikuti (wajib)
5.Ucapan anda (jika tidak keberatan)










Semoga ada banat2 gener8 yang respon pada post ini.dan dengan serba sedikit informasi yang diberi,kewujudan dan ukhuwwah kita(banat genet8) masih lagi bertaut antara satu sama lain.

InsyaAllah jika dipanjangkan umur,kita akan bertemu.dan jika diberi kelapangan, 4 tahun(2014/2015) lagi kita akan rancang reunion banat gener8.

p/s:1.
1.Jika ada komen+nasihat+cadangan untuk mengeratkan ukhuwwah sesama kita,amat dialukan.
2.Dan jika link anda masih belum ada didalam senarai | Hawa+Gener8,sila maklumkan di chatbox promat8..
3.Jika anda mahu menjadi admin promat8.Emailkan email anda ke chatbox promat8 atau sini 
4.Jika berminat menyumbang artikel dari post anda,sila emailkan di sini juga.

"Kita bertemu dan berpisah kerana Allah" 
Salam sayang dari promat8

14 bunga | kumbang:

gee^_^ said...

nama : gee
bod : 13/08/89
study : UIA,gombak
kursus : ijazah sarjana muda sains senibina

Nadhirah Ibrahim said...

nama: nadhirah ibrahim
BOD: 29 November 1990
Univ: IMS, Bangalore India
Kursus: Perubatan
Ucapan: good luck everyone. selamat menempuh alam ijazah yang insyaallah mencabar.hehe.

rinduuuuuuu sangat korang

=)

one_munawwarah said...

one
march 22nd, 1989
Jordan University of Science and Technology
MbBs.

Anonymous said...

nama: ANDAH si sengal
bod @ body: ko nk saiz apa gee? hahax oke2..24 JUN 1989 (im 12 diz year oke..)
study: (skrg tgh study bola.aci tak?2 hari ag je akui bole study bola nih :p) UIA KUANTAN gler hulu :p
Kursus: (erkk..kursus kawin aku tak g ag..nk jwn apa? jannah dah g konfem boleh jawab :p) BACHELOR OF MEDICINE AND BACHELOR OF SURGERY-MBBS

oke..jwpn aku yg CAPS LOCK JE oke..yg tak caps lock tu jwpn patela aku oke..

ucapan: AKU SAYANG KORANG SEMUA. JOM CONTOHI JANNAH!! YEAY!!

(sory sengal2 tulang skit,ni hakikat org tak le terima kenyataan yg cuti dah nk ke angka -ve oke..)

btw,akibat penyakit rigor mortis, aku dah terlupa paswed blog aku.so sorry la blog ak tu cam hazaf selamanya kot :p

SuMaiYaH said...

name : sitisumaiyah
dob : 3/1/1990
(gee typo, bod. hik4)

kampus : UIA, pinggir selangoq
(gee junior sayer. keh3)

kurussus : ict (tak major lagi)

ucapan : dah buat post kat sini dah :P

gee^_^ said...

hehe..tersilap la tu..
bod lak...

nak gak promote kte erk..sempai..^_^

::P::R::O::M::A::T::8:: said...

andah nie lawak tul..kekeke..
tersilap eja tuh..leh gak letak size body..ngee..

nad and one-gambatte ikkimashoi!!..
kte pin windu korang gak..

kim said...

nama den kim
lahir 27 febreze 1999
umur den 11 tahun ye
tapi den dah masuk u
uia, korang tau tak??
den blaja ubat-ubatan
ucapan den : den rindu nak ngaji dengan korang sebab kat umah den tak ngaji pun...sedihnye ade kawan cam den

::P::R::O::M::A::T::8:: said...

alo alo..ciannyer kim..xper2..jgn sedih2 T_T,insyaAllah kita rapatkan balik ukhuwwah kite..n saling bantu membantu,yang tak miss ngulang..tegur2 la kami yang dah lalai nie..kami windu saat susah ngapal dlu2..

Anonymous said...

andah to kim:

gler r ko kim lahir bulan febreze.naseb baik febreze bukan product yahudi,kalu tak aku campak ko dlm mesin basuh..wahahax :p

kim said...

kim nak cakap kat andah :

den suko kalo campak dalam mesin basuh sebab den dah tigo hari tak mandi
ni cakap betui ni

huda said...

nuurul huda nik pa
1st of june 1989
Cairo university
faculty of medicine.inshaAllah bakal masuk tahun 4

bittaufeeq wannajah akhawati sume..kat mane pon antunna berada, mainkan peranan kita as du3at fisabilillah.

lama tak jmpe.rinduu :)

promat8 said...

ahlan ya ukhti...

hehe
walaupun dah lepas,ikhlas dari admin,happy belated birthday..saki baki usia yg ada moga dimanfaatkan..amiin..

kami semua juga rindu sahabat2 lain,perkenalan yg singkat,namun memori still terpahat...

Sakinah Zaib said...

Sakinah Zaib
31 Mac 1990
Kasr El-Ainy Medical School of Cairo University
Kuliyyah Tibb, Alhamdulillah sekarang di tahun 4.

Rindunya kat antunna semua, Kinah minta maaf atas segala kekurangan kinah selama kita semua berkenalan.
Moga kita dapat jumpa lagi
kalau bukan di dunia, insyaAllah di syurga=)

Jom klik di sini ^_^